Slaktar-regim tar ett steg till


”Kritisera inte oss

 

vi hävdar vår rätt att döda dem som motsätter sig vårt folkmord”

Ungefär så kan man sammanfatta den zionistiska staten Israels inställning när den nu stoppar svenska regeringen i allmänhet och Margot Wallström i synnerhet att resa till Israel och till Palestina. Beslutet innebär att nationalzionisterna i den israeliska regimen stoppar kontakter mellan staten Sverige och staten Palestina, erkänd av 135 länder.

Erkänt PalestinaDen kriminella fascistiska och rasistiska juderegimen i Israel tar sig alltså ”rätten” att hindra Sverige från att ha diplomatiska förbindelser med annan makt! Enda vägen till Palestina går nämligen via den religiöst definierade judestaten Israel!

Zionistiska Israel begår ett avskyvärt brott när regimen stoppar våra politiska, demokratiska och diplomatiska rättigheter att ha normala bilaterala förbindelser med Palestina. Men Israel har ju alltid haft som rutin att begå avskyvärda brott mot av världssamfundets i övrigt gängse regler, mot folkrätt och mot mänskliga rättigheter och har helt struntat i alla resolutioner från FN.

Judarnas israeliska regims politiska krav på lebensraum bygger på och har realiserats genom folkmord av samma sort som Hitlers kamp för hans lebensraum. Det får vi inte blunda för. Likheten är alltför slående för att ingen ska kunna påstå att de inte ser den. Men många blundar för folkmordet som Israel begått (och fortsätter att begå) under mer än ett halvt sekel, liksom de blundade för Hitlers folkmord. Det är dessa vi ska kritisera, inte Margot Wallström.
Vi ska därför  bland annat kritisera  folkmordsmedlöparen Jan Björklund eftersom han var snar att kritisera Margot Wallström.Liberalerna Israel hycklare2

Därmed är han medskyldig till judarnas folkmord på palestinierna. Partiet Liberalerna, f.d. Folkpartiet, har alltid stöttat Israel. Därför är det synnerligen hycklande att de påstår att de ”kommer att bekämpa ofrihet och förtryck oavsett var det förekommer”Liberalerna Israel hycklare

Det Margot Wallström sa var att: ”Det är centralt att det görs grundliga och trovärdiga undersökningar kring dessa dödsfall i syfte att bringa klarhet och få till stånd möjligt ansvarsutkrävande”Och det kunde inte Jan Björklund acceptera. Frågan är då vad Liberalernas partipolicy om att ”bekämpa ofrihet och förtryck oavsett var det förekommer” är värt.

 

Israel är en statsbildning som kom till genom ett FN-beslut som är lika unikt som folkrättskränkande, som en följd av nazisternas förföljelser av judar i Tyskland, vilket också hade stöd av tyska zionister. Målet då som nazister och zionister hade var ju att driva ut judar ur Tyskland, där zionisterna hoppades på en egen stat för enbart judiska trosbekännare, vilket alltså FN 1948 realiserade utan hänsyn till dem som redan bodde i Palestina. Zionisterna är därmed lika skyldiga till och delaktiga i judeförföljelserna som då skedde, vilket är ett faktum som är totalt censurbelagt.

Israel är ett land som borde isoleras från världssamfundet lika kraftfullt som Nordkorea har isolerats.

Varje försök till kritik av Israel möts alltid med kraftiga överreaktioner från den zionistiska regimen i Israel. Den här gången handlar det om att Margot Wallström varit rakryggad nog att kräva att man utreder israeliska avrättningar mitt på öppen gata av palestinier som attackerat israeler. Policyn i Israel är att skjuta ihjäl gärningsmännen på fläcken istället för att dra dem inför domstol där de skulle haft en möjlighet att vittna om hur judar har bestulit dem på deras hem och mark, drivit dem i landsflykt och tvingat dem leva i flyktingläger i mer än ett halvt århundrade. Det är ju det som det handlar om. Det är sanningen och sanningen vill inte de styrande i Israel att varken omvärlden eller de vanliga medborgarna ska få höra. Den zionistiska propagandan är så genomträngde att få judar i Israel förstår konfliktens verkliga orsaker. Varje rättegång där sanningen skulle kunna komma fram måste såldes undvikas. Det är därför dessa utomrättsliga avrättningar sker i Israel.

Israels vice utrikesminister Tzipi Hotovely anklagar nu Sverige för att stödja terrorism. Det är att vända ut och in på sanningen. Det är Israel som bedriver terrorism och det har alla rätt att bekämpa, till och med om man är palestinier.Israel + Tzipi Hotovely

Tzipi Hotovely anklagar Sverige för att stödja terrorister. Och det är ju alldeles sant. Sverige har i alla år stött Israel. Och trots Wallströms uttalande stödjer Sverige och vår regering fortfarande det zionistiska Israel och därmed terrorismen regimen bedriver, om än med visst ifrågasättande av regimens metoder.

Israel avrättar skjutna flickor



http://www.dn.se/nyheter/varlden/israel-portar-wallstrom-och-kallar-upp-ambassadoren/

Björklund blundar för avrättningarna

http://www.svd.se/lista-margot-wallstroms-vassaste-citat

19 tankar om “Slaktar-regim tar ett steg till

  1. Pingback: Endast gisslan bekymrar judarna – eaqhan

  2. Pingback: Gaza palestiniefritt – eaqhan

  3. Pingback: Hitta på Fb – eaqhan

  4. Pingback: Palme hade fogat ett nytt namn till listan – eaqhan

  5. Pingback: Israel kände till attackplanerna 7/10 -23! – eaqhan

  6. Pingback: Sjukhusen i norra Gaza utslagna – eaqhan

  7. Pingback: Bildkavalkad – eaqhan

  8. Pingback: 10 mot 1, minst – eaqhan

  9. Pingback: Bojkotta ESC-finalen i Israel – eaqhan

  10. Pingback: I Hitlers anda – eaqhan

  11. Pingback: Men där har han rätt! – eaqhan

  12. Pingback: Som i Babij Jar – eaqhan

  13. Margot Wallström är en hedervärd kvinna som står för det hon säger och hon vet precis vad hon talar om. Till skillnad från Jan Björklund, som bara babblar på som en papegoja helt i linje med hus (L) alltid har gjort. Inte minst när Per Ahlmark var partiledare (i dåvarande FP). Den senare var och är fortfarande helt rabiat gällande att hålla på Israel. I alla lägen. Vad som än händer.

    Kao

    Gilla

  14. Pingback: Zionistisk terrorism | Se Eaqhan

  15. Pingback: Mord på öppen gata | Se Eaqhan

Lämna en kommentar