Den lögnaktiga åklagaren


Stor skandal

 

från början till slut

Hela ärendet är en parodi på vad ett rättsväsende ska göra. Mycket tyder på att Anna Ardin ljuger om vad som verkligen skedde. Förmodligen på grund av att hon upptäkte att Julian Assange även hade en affär med en annan kvinna. Men hon kan också ha agerat honungsfälla, kanske på uppdrag av CIA. Hon hade ju haft kontakt med den amerikanska underrättelseorganisationen en tid innan hon bjöd Assange till Stockholm. Och visst är det anmärkningsvärt att en värdinna låter en inbjuden talare bo hemma hos sig. Professionellt är det ju inte.

Men låt oss inte spekulera i varför Anna ljuger om det påstådda sexövergreppet. Istället måste ju påpekas att åklagare Marianne Ny knappast kan vara ovetnade om att Anna Ardin dagen efter det påstådda övergreppet natten mot den 15 augusti sitter och myser med Julian Assange på sin balkong senare samma dag!

Anna Ardin ljuger.jpg

Det lär väl inte något annat offer någonsin ha gjort. Det finns alltså ingen anledning att ta Annas påstående på allvar! Inte heller den andra kvinnans påstående. Det går nämligen flera dagar, i båda fallen, innan det görs polisanmälan. Den sker först efter att de båda kvinnorna träffats och pratar med varandra som de går till polisen. Där pratar de med en poliskvinna, aktiv i ROKS, som en av dem känner, och det är hon som tycker att en anmälan ska göras, inte de påstådda offren!

Senare visar det sig att Anna själv förnekar våldtäkt! Inte heller det kan Marianne Ny vara ovetande om.

anna-inte-valdtagen

Marianne Ny ljuger!

Marianne Ny far med osanning. Hon påstår att Julian Assange har varit otillgänglig för förhör. I själva verket var han kvar i Stockholm tillräckligt länge för att kunna höras innan han for till London. Men inget förhör hölls!

”Sanningen är att han skrotade runt i Stockholm i veckor efter att han hade släppts i väntan på nytt förhör. Det var inte svårare att få tag på Assange än att jag kunde äta lunch med honom. Han var irriterad över att inget hände. Till slut tröttnade han och flög till London.” / AFTONBLADET, samma länk som längst ned.

När han väl befinner sig i Storbritannien påstår Marianne Ny att det inte går att förhöra honom där. Senare backar hon en aning när det visar sig att det inte alls är omöjligt. Men då menar hon att ett förhör på främmande mark skulle innebära att man särbehandlar Julian Assange eftersom man inte förhör misstänkta utomlands. Men det är lögn det också!

Marianne Ny ljuger.jpg”I internationella medier kritiseras Åklagarmyndigheten för att ge Wikileaks grundare Julian Assange negativ särbehandling i och med att svenska åklagare förhört 44 andra personer i Storbritannien sedan 2010.” / Journalisten

En parallell

I Eritrea sitter Dawit Isaak fängslad utan dom. Det är mycket praktiskt när ett rättsväsende vill slippa att konfronteras med sina egna lögner. Det svenska rättsväsendet tycker det är lika praktiskt, annars hade väl Åklagarmyndigheten agerat mot Marianne Ny och frigjort henne från uppdraget.

TV i kväll

Uppdrag granskning klockan 20:00, om utredningen mot Julian Assange som har pågått i sex år. Uppdrag granskning har träffa honom på Ecuadors ambassad och undersökt varför den svenska åklagaren inte kommit längre.

Marianne Ny presskonferans.jpg

Länk till artiklen i bild ovan.

 

4 tankar om “Den lögnaktiga åklagaren

  1. Pingback: Än lever han – eaqhan

  2. Pingback: Glädjande vändningar – eaqhan

  3. Pingback: Min snabba slutsats – eaqhan

  4. Pingback: Här har polisen brustit – eaqhan

Lämna en kommentar