Polisen trampar på arbetarna


Gillar fascister på gatorna!

 

På annat sätt kan det inte tolkas!

Alla som någon gång har varit med i en vänsterorganisation vet hur svårt det i vissa fall kan vara att få ett tillstånd att demonstrera. Sådana ”vissa fall” är när polisen förväntar sig ordningsproblem.

Att demonstrera är en så kallad ”demokratisk rättighet” i vårt land, men vill man göra det i grupp krävs ett tillstånd från polisen. Får man inte tillstånd är såldes demonstrationen olaglig. Det är alltså upp till polisen att bedöma om en demonstration ska tillåtas eller ej och ett skäl att avslå en ansökan är om polisen inte anser att den kan garantera ordningen. Ett annat skäl att neka tillstånd är om det inkräktar på annans tillstånd!

Så ser spelreglerna ut!

1:a maj

Polisens fascister

Första maj firas sedan 1890. Då ska polisen respektera det och inte å ena sidan ge fascisterna demonstrationstillstånd denna dag och å andra sidan uppmana arbetarrörelsen att stanna hemma!

Polisen skyller på att den inte har något val och att den har varit tvungen att bevilja fascisterna tillstånd, men som framgår av ovan är detta ren lögn.

Polisen ska vara djävligt glad åt att arbetarrörelsen inte är våldsbenägen, för en sådan här uppenbar provokation från polisens sidan ursäktar faktiskt vilket våld som helst emot dem. Det skulle i så fall vara en upprättelse för den så kallade haymarketmassakern på arbetare i Chicago fjärde maj 1886, vilken är den man håller minneshögtid för över allt i världen varje år den första maj.

Haymarketmassakern

Men vänstern är inte våldsbenägen, medveten som den ju är om att det är kontraproduktivt för vänstern, vilket det däremot inte är för högern och fascisterna. Det är således redan i förväg klart vilka som kommer att stå för våldet, ifall det blir så illa. Därmed kan ju polisen redan nu lägga upp strategin för hur de ska agera. Och det har de säkert också gjort, men åt fel håll. Givetvis helt i linje med var de har sina sympatier och helt i linje med sin strategiska provokation för att nå fram till en garanterad våldsmanifestation i Jönköping.

Nu är det också polisens sak att ro detta i hamn och se till att våldet uteblir. Som man bäddar får man ligga och eftervärldens dom blir inte nådig om polisen misslyckas med sitt uppdrag!

Ordningslag (1993:1617)

Annorlunda 1:a maj

 Svp-polis

Demokratiska fri- och rättigheter

Rekommenderar också Pershuvud 1:a maj

Från det inlägget hämtar jag denna (skvittbearbetade) bild:

KD-pucko

Läs också:En kvinna blev upprepade gånger slagen med flaggpinnar i ansiktet – inga försök gjordes att gripa gärningsmännen. Polisens linje vid fascistiska samlingar står därmed klar: det är människors ansvar att vara ur vägen när nazister är ute.”

6 tankar om “Polisen trampar på arbetarna

  1. Pingback: Här har polisen brustit – eaqhan

  2. Pingback: POLISEN – en tvivelaktig kår – eaqhan

Lämna en kommentar