Bloggars genomslagskraft


Ibland är det imponerade

 

Blogga du också, det kan göra skillnad

”Emelie Holmquists blogginlägg för fyra år sedan höll på att kosta Fredrik Reinfeldt segern. Bara tre dagar innan valet startar hon rörelsen ‘Vi är 86 000’ för att uppmärksamma de utförsäkrades situation.

– Frågan har synts i media, men det är ingen som har gjort tillräckligt åt det, det är därför jag vill lyfta den, säger Emelie Holmquist.

För fyra år sedan skrev Emelie Holmquist ett blogginlägg om sin mamma Annika Holmquist som utförsäkrats.

Fallet hamnade på löpsedlar, tv-inslag och partiledarutfrågningar. Fyra år senare startar Emelie Holmquist, som är vänsterpartist, sajten ‘Vi är 86000’.

På sajten har Emelie Holmquist samlat berättelse från media de senaste åren för att förstå hur många som utförsäkrats. Anledningen: hon vill få folk att lyssna och att folk aldrig får sluta kräva att något görs.” Läs mera på EXPRESSEN och klicka på länkarna.

Fälla Reinfeldt

 

Eller gå direkt till siten.

6 tankar om “Bloggars genomslagskraft

  1. Såna fantastiska personer kommer vi förhoppningsvis se mer av i framtiden. Oberoende av vilka som vinner valet i morgon.

    Välkommen i på min blogg och lyssna på vallåtar jag tillägnat SD och Alliansen = 2 mycket korta inlägg 😉

    Kram
    Kao

    Gilla

    • Det måste vara inställning i Panda som blockerar. Panda har jag ingen erfarenhet av, men det måste finnas en funktion med filter där du kan ändra.

      I min blogg finns inget som är förbjudet, varken rasistiskt, sexistiskt, nazistiskt eller pornografiskt. Ej heller skadlig kod/programvara. Så det är märkligt att det blockerats.

      Din senare kommentar ville du att jag inte skulle godkänna, så den kastade jag i papperskorgen.

      Hoppas du kommer igen med fler kommentarer.

      /Skvitt

      Gilla

  2. Pingback: Alla pratar om det | Horisonten

Lämna en kommentar