Obeivrade frihetsberövanden i Sverige


Vi har lagar

 

och då måste de tillämpas

Vi har lagar som förbjuder olaga tvång och olaga frihetsberövande, lagar som många muslimska män i Sverige konsekvent bryter emot när de utövar sin kontroll över kvinnor och flickor, även de som inte är deras egna. Men ingen åtalas! Om jag som ickemuslimsk etnisk svensk skulle göra på samma sätt skulle rättsväsendet slå till med järnhand om de kom på mig. Varför denna feghet att ta itu med det mest förekommande övergreppet mot kvinnor i vårt land?

I en artikel i AFTONBLADET skriver man om hur kvinnor i princip har utegångsförbud om mannen så vill och om mannen tillåter kvinnor att lämna hemmet krävs det att hon först har bett om lov. Och när hon går ut, om det har beviljats, ska hon ha ett konkret ärende såsom till exempel att handla, gå till sjukhus, eller besöka någon so är sjuk.

Om en kvinna får tillåtelse av sin man att lämna hemmet gäller att hon måste vara täckt från huvudet till fötterna och inte visa någon hud och inte bära färgglada kläder. Hon får inte lukta något, och alltså inte använda parfym. Hon får heller inte skoja när hon är utanför hemmet.
Olaga islam.jpg

Utöver frågan varför det svenska rättsväsendet helt ignorerar dessa kvinnoövergrepp kan man ju fundera över vad männen är så oroliga för. Är de så kass i sängen att de tror att deras kvinnor ska kasta sig över andra män i ren desperation? Eller är det för att de själva inte kan avstå ett tillfälle att våldföra sig på en kvinna som har gått hemmifrån utan sällskap av sin man och som inte gör allt för att inte synas?

Det börjar skapas mini-Saudiarbien och mini-Iran i Sverige

Det finns statsdelar där dessa muslimer har tagit över och satt normen för hur man ska leva. Det är inte fråga om att de ska integreras i vårt samhälle utan att svenkar som bor där ska integreras med dem. Det visades tydligt i TV 4:s Kalla fakta. Då har det gått för långt! Och då måste vi göra något åt det, nu snarast! Först och främst ska vi inte bistå dem ekonomiskt och rättsväsendet måste fokusera på dem när de bryter mot svanska lagar. Vi måste utbilda dem i våra värderingar och vi kanske rent av ska se till att inte ännu fler av dem kommer hit (ursäkta att jag låter som SD, men på den punkten har de nog ändå, längre än jag har förstått, haft rätt).


Mer+pil.jpg av Skvitt om islam

 White only! I det inlägget får du en rad länkar, såsom de nedan, men även från media.


Dreglande av åtrå

Lämna religionen hemma

Destruktiv religion

Usch-, fy-, nej-religionen

När koranen är enda källan till ”bildning”

Hon skräder inte orden

Hopplöst efter

Jag blir bestört

Jag måste ta det igen!

Sverige på fel spår

Skattepengar till medeltiden

Om 984 år

8 tankar om “Obeivrade frihetsberövanden i Sverige

  1. Pingback: Den politiska kartan – eaqhan

  2. Pingback: Kvinna, linne och shorts = för lättklädd – eaqhan

  3. Pingback: Kanske Gud ändå finns – eaqhan

  4. Pingback: Islamsk lynchstämning – eaqhan

  5. Pingback: Släng en sten i skallen – eaqhan

  6. Pingback: Knappt någon tror väl på astrologi – eaqhan

  7. Pingback: Min snabba slutsats – eaqhan

  8. Pingback: Islamofobi? – eaqhan

Lämna en kommentar