Sverigedemokraternas idévärld


Samma andas barn

 

som Adolf Hitler med flera

Ni minns järnrörsattacken.

Det var Erik Almqvist, som för honom ledde till att han 2012 lämnade sitt uppdrag som ekonomisk-politisk talesman för partiet, sin plats i verkställande utskottet och i partistyrelsen, samt sin riksdagsplats och avsade sig sitt medlemskap i partiet.

Det var Kent Ekeroth, riksdagsledamot. Förmedlade donationer till och registrerade webbdomänen för webbplatsen Politiskt inkorrekt, som senare ersattes med webbplatsen Avpixlat, en rasistisk, främlingsfientlig och högerextrem webbplats kopplad till Sverigedemokraterna.

Det var Christian Westling, som var styrelsesuppleanten för SD Stockholms stad och SD:s utrikespolitiska råd som hoppade av efter skandalen, men som tillsammans med sina kumpaner ”spelade in den futuristiska kortfilmen ‘Järnrörsnätter i Stockholm.‘ En film där de på ‘bästa’ sätt både verbalt och handgripligen ville visa hur ett framtida Sverige skulle se ut om Sverigedemokraterna skulle komma till makten.” / Slutpixlat

Skandalen var ett faktum när allt avslöjades. Jimmie Åkesson var tvungen att agera. Det rimmade inte med den polerade yta han vill förse partiet med. Men det är bara en fasad. Verkligheten är en annan. Partiet är lika rasistiskt och intolerant som tidigare. Det har om inte annat Björn Söder nu visat, hyllad bland annat av Vera Oredsson, som var partiledare för Nazistiska nordiska rikspartiet 1975 och 1978.

Det handlar om samma förakt och samma intolerans mot andra människor, som anses ovälkomna, ovärdiga och icke svenska, såsom till exempel i Sverigedemokraternas Björn Söders filosofi innebär judar, muslimer, romer, samer, tornedalsfinnar, svarta och säkert många fler.

Känns det bekant på något sätt?

Samma förakt

 

klicka på bilden så blir den större

Björn Söder drar sig inte ens för att i Gomorron Sverige förneka sanningar som alla vet om. Han påstår att den så kallade järnrörsattacken aldrig har hänt! Att ljuga utan att blinka om en sak som all vet är en lögn brukar bara äkta psykopater vara förmögna till. Se PCL-r Punkt 4. Patologiskt lögnaktig! Kanske han är en psykopat?

Och istället för att svara på frågor kastar han skit på andra partier. Det var ju inte det saken handlade om. Det är en förrädisk metod för att skifta fokus och komma bort från känsliga ämnen! Det är väldigt vanligt bland Sverigedemokrater, deras svans, nazister och andra fascister och en typisk metod som ju psykopater regelmässigt använder sig av.

Lögnare Björn Söder SD

Se Gomorron Sverige!

Se järnrörsattacken i Expressens reportage! Där ser du fler lögner!

En sak tycker jag man kan begära till och med av SD med tanke på partiets totala intolerans mot andra: kasta inte sten i glashus!

SD S&S


 Här är SD:s mörka bakgrund i nazismen

Här bildar nazisterna partiet SD – i Malmö

Nazisterna som skapade Sverigedemokraterna

Sverigedemokraternas nazistiska förflutna

Sverigedemokraternas historia

Idag minns vi SD:s naziströtter

Så ljuger SD om sin historia

SD växer inte ifrån sina bruna rötter

SD har rötter inom nazistorganisation

Han spårar SD:s rötter till 30-talsfascismen


 

Skvitt om SD

Civilkurage

Lite text och bilder

En kunglig middag 

Reinfeldt: Det finns plats

Forskning: Invandring skapar inte arbetslöshet

Migration sänker inte löner

Dada, hink och spade

Bibeln och den fosterlandsvänliga hållningen

Mörkertider

Bildinlägg

SD-väljare extremt intoleranta

Högerkrafter ljuger

Nya Sverigedemokraterna

Inga dunungar

Skvitt på facebook

Mekanismerna lever kvar

Hon är inte den enda

Fegt på facebook

Skvitt sätter sitt omdöme på spel

Åkesson tillfrisknar

Kort om SD

KD + SD = sant!

Klockrena ljushuvuden

Jag gillar inte invandrare

Aktuellare bok än någonsin

M + SD = sant!

Ett anständigt krav

Att säga ”Heil Hitler” kan vara helt OK!

Skrumphjärna

Detta är en politiker!

Stackars Sverige (del 1 av 4)

Stackars Sverige (del 2 av 4)

Stackars Sverige (del 3 av 4)

Stackars Sverige (del 4 av 4)

Arvet efter Reinfeldt

Inför valet

All heder åt EXPRESSEN

Rasismen inom SD

Hjälp att välja i valet

Sverigedemokraterna

Den långväga invandringen

SD:s von Münchausen

Vad vilja Sverigedemokraterna

Omöjlig kombination

Städerskan

Nu vet jag hur de är, allesammans!

Några politiker i SD

SD lockar till både skratt och skräck

Förbjud barnafödande!

10 tankar om “Sverigedemokraternas idévärld

 1. Pingback: Taktiken som lurar så många | eaqhan

 2. Pingback: Vart är Sverige på väg? | eaqhan

 3. När jag var ung fanns inte TV, och det var Radio, som gällde. TV kom inte in i mitt liv förrän jag var i 14 års åldern. Det var en granne på gatan, som var först ut, och jag tror han ångrade sig när han fick huset fullt av nyfikna grannar. TV fick aldrig någon framträdande roll i mitt liv, och för 4 år sedan slängde jag ut burken, jag somnade i soffan så fort jag satte mig framför TV:n. Att läsa däremot gav mycket mer, och jag misstänker att det är just läsandet, som har upphört hos en väldigt stor del av befolkningen. Detta till stor glädje för alla politiker, och SD i synnerhet. Jag tycker inte att vi ska glömma att det var Socialdemokraterna, med Göran Persson, som började med att nedmontera välfärden. Göran Persson kommunaliserade skolan, stal pensionspengarna, och glömde att stänga kassavavet innan Alliansen tog över.
  Svante Svensson

  Gilla

  • Ja det var S som började med nedmonteringen efter att Milton Friedmans fascistiska ekonomiska dravel belönades med nobelpriset och S tog till sig de ovetenskapliga teorierna.

   /Skvitt

   Gilla

   • Min uppfattning om Svensk politik är att det inte finns ett enda parti i Sveriges Riksdag, som kan kalla sig Vänsterparti. Alla är Högerpartier i större eller mindre grad.
    Svante Svensson

    Gilla

    • Något revolutionärt parti finns inte. Skalan vänster-höger finns dock även om den hela tiden krymper. De senaste decennierna har den tyvärr vuxit ut igen, alltså bara åt höger.

     /Skvitt

     Gilla

 4. Jag har länge förundrats över SD-trollens dåliga svenska. Tanken gick till vissa call centers som vi har runt om i världen. För svenskan är så dålig att det uppenbarligen är folk som har väldigt kort relation till språket. Detta bekräftas av aftonbladet idag.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20026007.ab

  Kina är långt ifrån först att komma på den här idén, det har förmodligen inletts av NATO. SD-trollen kommer från någon annan, inte nödvändigtvis främmande makt. Men man skall komma ihåg att de första att låna sig som redskap åt främmande makt är nazister, det är så etablerat att namnet på en nazist är synonymt med landsförrädare, quisling. Vi vet dessutom vilken makt det är som främst nyttjar nazister av olika slag.

  Gilla

  • Mycket intressanta synpunkter och tack för länken.

   Trollen på de facebooksidor jag har besökt tror jag dock agerar på eget bevåg.

   Ja, man ser ju att svenskan är dålig. Främst är det själva grammatiken och ovanan att uttrycka sig i skrift. De festa stavfel kan man bortse ifrån. De beror ofta på slarv och att de kommenterar via mobilen där det ju är lätt att missa på tangenterna. Men när de inte kan skilja på ”de” och ”dem” är det högt vatten.

   Det här är personer med kort skolgång och dåliga betyg, men också personer som aldrig läser böcker. Det sista erkände för övrigt en av dem. Han hade annat att göra, menade han på, än att hänga med näsan i böcker. Det tragiska med sådana figurer är att de aldrig kollar upp fakta, men tror på allt som nazister och Sverigedemokrater säger.

   /Skvitt

   Gilla

   • Jo, jag har sett mindre av den typ av svenska som jag talar om på senaste tiden. Det är mest idealister. Men det är givetvis aldrig bara idealister i debatten på nätet längre. Det var på tidigt 90-tal det. Nu är det timbro-nötter, tankesmedjor av alla de slag, NGO:er av alla de slag, det är co-optade föreningar där aktivister bakom föreningens namn sprider propaganda. Det ser jag ofta numera, föreningar som tas över för att sprida propaganda på deras facebooksida. Små halvt avsomnade föreningar som har medlemmar men inte mycket aktivitet, bara folk som betalar in medlemsavgiften, lätt att komma in i styrelsen och sen sitta och länka saker på deras fejja.

    Jo, läste idag att de vill få in i lagen om förskolan att politisk åsikt skall vara lika skyddat som etnicitet, det betyder att man inte får kritisera folk på politisk grund eller välja bort politiska partier. Det är ett fascistiskt och tyst samhälle det. Skillnaden är givetvis att politik är en last som jag själv väljer att plocka upp, medan den rasifierade får etiketten klistrad på sig av andra. Det är bara haters som vill bli skyddade från sina offer. Jävla nassesvin!

    Gilla

    • Ja, det ligger mycket i vad du skriver. Det är andra tider nu. Nazitiden ligger så långt tillbaka att få i dag vet hur ohygglig den var och vad den stod för. När den nu kommer tillbaka är det många historielösa som antingen inte känner igen den eller inte vet vad det är.

     Det är farligt när människor inte ser till att bilda sig och när skolan inte upplyser. När jag var ung kände också TV ett ansvar att se till att vi, som det hette, aldrig får glömma. I dag funkar det inte. Om SVT skulle sända upplysningsprogram slår de som mest behöver informationen över till en annan kanal. Antagligen någon reklamkanal med nonsens.

     Kanske skulle man kräva att folk klarade ett enkelt test innan de fick rösta 😦

     /Skvitt

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s